محل تبلیغات شما

معمولا ته چین با مرغ یا گوشت طبخ می شود که یک غذای اصیل ایرانی فوق العاده برای میهمانی ها می باشد ، دستور پخت ته چین مرغ مانند ته چین گوشت پیچدگی خاصی ندارد اما اگر به نکات ذکر شده در این مطلب دقت نکنید این احتمال وجود دارد چیزی که انتظار دارید از آب در نیاید.

مواد لازم ته چین مرغ

  • مرغ کامل پاک کرده :1 و نیم کیلو (سینه مرغ 1 کیلو)
  • پیاز متوسط :1 عدد
  • برنج :1 کیلو
  • ماست کیسه ای ترش :850 گرم
  • زرده تخم مرغ :6 تا 7 عدد
  • زعفران سائیده :1 ق چ
  • کره :100 گرم
  • روغن مایع :1/2 پیمانه
  • زرشک :100گرم
  • شکر :2 ق سوپخوری
  • نمک :به میزان لازم
  • خلال پسته :به میزان لازم

طرز تهیه ته چین مرغ

برای شروع کار ابتدا مرغ را با کمی آب ، نمک و پیاز میپزیم تا کاملا مغز پخت و خوش نمک شود و 1/4 پیمانه آب مرغ باقی بماند.

آب مرغ را صاف کنید و مرغ پخته شده را بعد از اینکه سرد شد به تکه های یک اندازه برش میزنیم. برنج را هم که از قبل شسته و خیس کردیم آبکش میکنیم و در حین پخت آن را زنده تر یا به اصطلاح دون برمیداریم.

دقت کنید !

طرز تهیه فلافل با نکات

طرز پختن پیتزا مارگاریتا و آموزش تهیه آسان آن

آموزش طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و لذیذ

مرغ ,ته ,چین ,آب ,کیلو ,نمک ,ته چین ,چین مرغ ,1 کیلو ,میزان لازم ,مرغ را

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

http://tebmedtourism.com/ دانلود آهنگ جدید کهربا فان نیلگون در تعامل با شرکت‌های فناوری محدودیت داریم مواظب باش روده بر نشی طلا دانلود بوستر پمپ ناب زیست شبنم پلاس آخرِ دلتنگی