به جزء شیرینی های اصیل قدیمی ایران مانند گز و سوهان ، شیرینی ها در شیرینی فروشی های ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تر تقسیم می شوند. شیرینی های خشک شیرینی هایی هستند که در تهیه آن ها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگهداری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروف ترین این شیرینی ها می توان به شیرینی زبانی، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینی های تر شیرینی هایی هستند که در تهیه آن ها از خامه استفاده شده باشد و برای نگهداری باید در محیط یخچال نگهداری شوند.
شیرینی ,ها ,های ,تهیه ,نگهداری ,شوند ,شیرینی های ,تهیه آن ,آن ها ,در تهیه ,ها از
درباره این سایت