محل تبلیغات شما

به جزء شیرینی های اصیل قدیمی ایران مانند گز و سوهان ، شیرینی ها در شیرینی فروشی های ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تر تقسیم می شوند. شیرینی های خشک شیرینی هایی هستند که در تهیه آن ها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگهداری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروف ترین این شیرینی ها می توان به شیرینی زبانی، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینی های تر شیرینی هایی هستند که در تهیه آن ها از خامه استفاده شده باشد و برای نگهداری باید در محیط یخچال نگهداری شوند.

طرز تهیه فلافل با نکات

طرز پختن پیتزا مارگاریتا و آموزش تهیه آسان آن

آموزش طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و لذیذ

شیرینی ,ها ,های ,تهیه ,نگهداری ,شوند ,شیرینی های ,تهیه آن ,آن ها ,در تهیه ,ها از

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش سلامت و پزشکی آشپزخونه ویستا سازه برنامه نویس پی اچ پی ترمیم شیشه اتومبیل-پولیش شیشه اتومبیل frontwigs نرخ نقره در بازار رسمی آموزش صادرات و واردات تارانور مرجع دارویی ایران