محل تبلیغات شما

طرز تهیه مرغ سرخ شده رستورانی

تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .

مزه دار کردن مرغ :

ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.

آماده سازی مرغ:

بعد از مزه دار کردن ، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.

طرز تهیه مرغ سوخاری به سبک رستورانها

طرز تهیه فلافل با نکات

طرز پختن پیتزا مارگاریتا و آموزش تهیه آسان آن

آموزش طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و لذیذ

مرغ ,، ,فلفل ,کاسه ,مخلوط ,نمک ,را در ,مزه دار ,اضافه کنید ,در کاسه ,را به

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پویا دیزاین موزیک جدید - آهنگ جدید طراحی سایت سایتکد شبنم رایانه متن اهنگ ستاره سهیل vapormoshop نگاره ی برف بررسی سریال های ایرانی شبکه نمایش خانگی طراحی سایت | طراحی وب سایت - سئو کار