مواد لازم برای ۴ نفر
- ۳۰۰ گرم برگ اسفناج
- یکچهارم پیاز قرمز
- یکدوم فنجان پنیر فتا
- یکدوم فنجان گردوی خردشده
- یکچهارم فنجان جوانهی یونجه در صورت تمایل
- یک عدد انار متوسط
- چهار قاشق غذاخوری سرکه باامیک
طرز تهیه فلافل با نکات
طرز پختن پیتزا مارگاریتا و آموزش تهیه آسان آن
آموزش طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و لذیذ
غذاخوری سرکه باامیک ,قاشق ,عدد انار متوسطچهار ,تمایلیک ,طرز ,تهیه ,قاشق غذاخوری سرکه باامیک ,عدد انار متوسطچهار قاشق ,تمایلیک عدد انار متوسطچهار ,صورت تمایلیک ,غذاخوری سرکه باامیک طرز
درباره این سایت