محل تبلیغات شما

انواع خوراک‌های پلویی در ایران

تنها نقاط خاصی از ایران قابلیت کشت برنج دارند و نزدیک به ۹۰٪ تولید برنج در ایران محدود به استانهای شمالی ایران می‌باشد. چنین امری با توجه به سختی حمل و نقل از استانهای شمال البرز به استانهای دیگر ایران تا همین چند دهه گذشته به‌طور قطع موجب سختی بسیار در دسترسی به برنج در بسیاری از نواحی ایران می‌شده‌است؛ ولی تنوع خوراک‌هایی که همراه با برنج است محدود به استانهای شمالی ایران نمی‌شود و ده‌ها مورد پلو درست می‌شود؛ مانند: شوید پلو. جدا از این، تزیینات پلو توسط زعفران و زرشک و همچنین انواع ته‌دیگ، جزو مشخصات دیگر پلوهای ایرانی است. امروز قصد داریم دو مدل پلوی خوشمزه و مجلسی رو به شما آموزش بدیم.

طرز تهیه فلافل با نکات

طرز پختن پیتزا مارگاریتا و آموزش تهیه آسان آن

آموزش طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و لذیذ

برنج ,استانهای ,پلو ,محدود ,مدل ,سختی ,به استانهای ,شمالی ایران ,طرز تهیه ,برنج در ,دو مدل ,استانهای شمالی ایران

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

معرفی کسب و کار های تهران و کرج meli-kaw.blog صنعت کشاورزی آواستا لیزر موهای زائد گلبرگ یاس مشاوره و خرید و فروش فلزیاب مطالب مفید فروشگاه آسمان کویر