محل تبلیغات شما

فلافل یه غذای معروف عربی هست که به دلیل خوشمزه و سالم و ارزان بودنش در همه دنیا معروف شده. روش های مختلفی برای طبخ فلافل وجود داره که خب نتایج متفاوتی از این غذا رو به همراه دارن. در اینجا سعی کردم بهترین و عمومی ترین دستور فلافل رو در اختیارتون بذارم. این دستور ترکیبی از انواع توصیه هایی هست که از افراد مختلف خوندم و شنیدم. شما هم میتونید به دلخواه خودتون، مخصوصا در استفاده از ادویه ها تغییرش بدید و مواردی رو حذف یا اضافه کنید ولی توصیه میکنم اصول کار رو رعایت کنید که فلافلتون بافت مناسبی داشته باشه.

مواد لازم برای تهیه فلافل

  • نخود 200 گرم
  • پیاز یک عدد متوسط
  • جعفری نصف استکان
  • سیر 2 حبه
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری
  • زیره سبز 1/2 قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه فلافل

دستور سریع

  1. نخود رو حداقل 12 ساعت خیس کنید و بعد آبکش کنید.
  2. پیاز، نخود خیس خورده شده، سیر، جعفری و ادویه ها رو باهم داخل غذاساز بریزید و روشن کنید تا کاملا خمیر بشه.
  3. از خمیر کمی بیشتر از یک گردو بردارید و توی دستتون یا با دستگاه فلافل زن فرم بدید.
  4. در ظرف گودی روغن فراوان بریزید و حرارت متوسط رو روشن کنید. روغن که داغ شد فلافل ها رو سرخ کنید.

نخود پخته یا خام؟

خب اول از همه باید در مورد نخود توضیح بدم. اگه میخواید برای اولین بار فلافل درست کنید، احتمالا این چالش ذهنی رو دارید که نخود باید خام باشه یا پخته؟

ممکنه از بعضی ها شنیده باشید که فلافل رو با نخود پخته درست کردند و از نتیجه هم راضی بودند! اما خوبه که بدونید استفاده از نخود پخته برای تهیه فلافل باعث میشه بافت خمیری و چسبنده داشته باشه. طعمش رو هم تحت الشعاع قرار میده. حالا دیگه واضحه که اینجانب مدافع سرسخت فلافل با نخود خام هستم.

برای اینکه فلافلی با بافت مناسب داشته باشید و همچنین برای سهولت در چرخ کردن نخود، باید نخود رو از شب قبل خیس کنید. یعنی نخود باید حداقل 10-12 ساعت خیس خورده باشه. در این زمان چندباری آب نخود رو هم عوض کنید که نفخش تا حدی گرفته بشه.

بعد از طی کردن زمان گفته شده، نخود ها رو آبکش کنید و اجازه بدید آب اضافیش خارج بشه.


طرز تهیه فلافل با نکات

طرز پختن پیتزا مارگاریتا و آموزش تهیه آسان آن

آموزش طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و لذیذ

رو ,نخود ,فلافل ,قاشق ,ها ,باشه ,قاشق چای ,2 قاشق ,ها رو ,1 2 ,نخود پخته

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پکیج تزریق پلی الکترولیت عشق اهنگ می نویسیم تا بمانیم فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی فرهنگستان چت | ناز چت | nazchat | چتروم ناز | نازچت اصلی | ناز چت شلوغ جدیدترین ترفند های دنیای اینترنت پیکاسو آرت newblogm illha